Scholen en groepen

A4Daase Home Edition

 

Avondvierdaagse 2021 gaat door!
Een jaar zonder Avondvierdaagse is natuurlijk ondenkbaar. Maar wij hebben goed nieuws! Met de speciale editie van het wandelfestijn kunnen wij dit jaar toch gaan lopen. Doe jij ook mee aan de Avondvierdaagse – Home Edition

Wat is Avondvierdaagse – Home Edition?
Vanaf 29 maart tot en met 30 juni 2021 loop jij jouw eigen Avondvierdaagse. Met eigen routes, vanaf een eigen locatie, op een eigen moment, met een eigen afstand. Zo voorkomen wij met elkaar dat het te druk word. Na vier wandelingen en een hoop beweegplezier ontvang je de enige echte Avondvierdaagse medaille. De medaille is op het bekende adres Karos 21 te Hoorn af te halen

Hoe werkt het?
Na aanmelding krijg je toegang tot de app eRoutes. Via de app ontvang je iedere wandeldag routes waar je uit kunt kiezen. Je bepaalt zelf wanneer je loopt. Dat mag `s avonds zijn, maar ook overdag. En doordeweeks of in het weekend. Als je je eigen Avondvierdaagse maar afrondt binnen 2 weken na de eerste wandeldag. Want het moet natuurlijk wel een prestatie blijven. Houd rekening met de maatregelen van de Rijksoverheid en loop niet in te grote groepen. Maar maak er vooral je eigen feestje van met spelletjes onderweg, iets lekkers in de rugzak en een mooi finish moment bij de voordeur! Onderweg verrassen we je in de app met leuke berichten. Zo helpen wij je ermee deze Avondvierdaagse onvergetelijk te maken.

Aanmelden
Vanaf vandaag 29 maart 2021 kunt u zich [hier] aanmelden.

Wil je op de hoogte blijven wanneer u zich kunt inschrijven, schrijf je dan in voor de Nieuwsbrief.

Deelname aan de Avondvierdaagse – Home Edition kost € 6,50 per deelnemer. Daarvoor krijg toegang tot de app, de mogelijkheid om vier routes (2,5 – 5 – 10 kilometer) automatisch te laten aanmaken en je krijgt de officiële Avondvierdaagse medaille.

Van maandag 24 mei tot en met 13 juni 2021 is het niet mogelijk om bij ons Avondvierdaagse medailles op te halen. Wie in deze periode loopt, dient zijn of haar medaille op te halen voor of na bovengenoemde datum.
Voor informatie om de medailles op te halen: info@udi-sos.nl.

Heb je nog vragen? Wellicht staat jouw antwoord al bij de Veelgestelde vragen.

Deel je avonturen
Wij genieten graag met jullie mee en hopen dat wij toch een gevoel van saamhorigheid kunnen creëren door elkaar te enthousiasmeren tijdens de Avondvierdaagse – Home Edition.
Deel vooral je avonturen via social media met de hastag #Avond4daagsehome.

Het bestuur van wsv. U.D.I.-S.O.S.

Geef een reactie