Medewerkersvergadering 2017

Besproken agendapunten van de medewerkersvergadering op 14-4-2017.

Aanwezig:
Mireille Gosse, Corry van Aartsen, Cor Langedijk, Edwin Kool, Esther Kool, Jacquelina van der Wardt, Dick Hoek, Ko van Aartsen.

Afbericht:
Nicole de Pierre, Piet Klaver.

 1. Welkom.
  Ko heet de aanwezige medewerkers/vrijwilligers hartelijk welkom.
 2. Verslag medewerkersvergadering 2016.
  Het verslag medewerkersvergadering staat op de website van UDI-SOS, en is benaderbaar via de zoekbalk op de website. Ko vraagt aan de aanwezige medewerkers onder welke naam/pagina alle relevante informatie voor onze medewerkers/vrijwilligers deze pagina benaderbaar moet zijn? Men kiest nu ook voor medewerkersvergadering 2017.
 3. Waarom nu 1 wandeltocht.
  Het bestuur heeft vorig jaar besloten i.v.m. technische redenen, om 1 wandeltocht te realiseren, en de bekende Bloeiende Bangert en Tweedaagse te laten vervallen. Hierbij kwam ook naar voren om een nieuwe naam aan de nieuwe wandeltocht te geven. Zo is de Internationale Hoornse wandeltocht ontstaan. Gelukkig konden wij ook net op tijd bij de IVV onze bestaande wandeltochten omzetten naar onze geheel nieuwe wandeltocht. Doordat wij 1 (dag)wandeltocht hebben, kan nu ook het materiaal (wat wij nodig hebben op de rustposten) beide dagen op 1 plek blijven staan. Waardoor nu de werkdruk van de medewerker/vrijwilliger minder werd. En meer meer mensen vrij kan spelen.
 4. Route in 8-vorm.
  Uitzetten van routes.
  GPS logger.
  Routkaartjes.
  Stickers HW.
  Inschrijfprijzen HW + A4D.
  Ondersteuning SESH.
  Startkaarten A4D.
  Muziek bij A4D.
  Sponsering Ahold?
  Beachvlaggen.
  Startbureau HW en A4D.
  Herinnering HW.
  Wie op Startbureau en Rust- en Controleposten?
  Mobiele telefoonnummer UDI-SOS.
  Draaiboek.
  Informatie medewerkers.
  Kleding.
  Afsluiting zondag`s HW.