Ledenpagina

Beste leden, dit is de pagina waar u alle informatie aangaande wsv. U.D.I.-S.O.S. kunt vinden. Wij proberen deze zo actueel te houden, maar dat lukt niet altijd even snel zo als wij willen, wij werken ook, net zo als u.

De notulen van 2018 en 2019 zult u vinden achter een paswoord. Dit paswoord word u toegestuurd per mail. Er zal een aparte pagina hiervoor aangemaakt worden, waar alle linkjes naar deze notulen staan.

Onze wandelcoördinator Cor Langedijk zal geen wandelingen meer aanbieden om in groepsverband te wandelen. Dit i.v.m. te geringe belangstelling van onze leden. De leden wandel hoofdzakelijk individueel.

Doordat alle werk, welke verbonden om een vereniging draaiende te houden en om leuke wandeltochten te organiseren, loopt een aantal zaken, zoals het uitschrijven van Algemen Ledenjaar Vergadering, constant uit. Het werk komt nu op enkele schouders terecht komt.

Wij zouden graag jonge bestuurders bij onze kleine wandelsportvereniging hebben, onze gemiddelde leeftijd is op dit moment 66 jaar.

Dus bij dezen vragen wij aan u, heeft u in uw familie of kenniskring mensen die het leuk vinden om ons bestuur te komen versterken. Zij mogen eventueel ook eerst een tijdje meelopen om te kijken of het wat voor hen iets is. Ook men hoeft geen lid te zijn van een erkende wandelsport-vereniging of bond.

Wij zijn ook zoek naar mensen die het leuk vinden om wandelroutes te maken, en dezen ook uit willen zetten.

Wij zien uw reactie tegemoet. 
Het bestuur.